instagram

Thursday, March 14, 2013

Felda Residence Hot Springs Sg Klah, Sungkai Perak - meranti coffee house

salam all :)
edisi makan2 kat sini..x de choice melainkan coffee house yg sedia ada..
kalo nak mkn kat luar..betul2 kat pintu keluar hotel..ada kedai makan satu..
selain tu memang kene keluar makan kat luar..

dan saya dgn En.J ada jugak kuar pekan malam tu..sesaja jalan2 kot2 ada kedai best..
x de la sangat pun..ada kedai makan tomyam dan kedai mamak..tak jauh dari simpang keluar ke jalan besar..
kami check in pukul 3ptg..lepas rehat2 kejap dan mandi..
kami turun makan kat coffee house tu..
naseb baik sedap dan harga bole tahan..:)
dah la tengah kebulur tu..

singgah petronas isi minyak lupe pulak nak beli roti ke ape utk lapik perut..
sekali dah sampai bilik lapar ;p ishh ishhh
saya order nasi goreng kampung.. En.J order burger (tekak mat saleh mmg cenggitu ;p)
sedappp dan recommended..:)

sambil makan menghirup udara nyaman..
petang2 berangin je..




sarapan pagi juga di kafe yg sama..
sarapan pagi saya adalah meehun goreng dan En.J amek nasi lemak..
selain tu ada roti bakar..buah-buahan..sosej dan hash brown..
juga memuaskan hati..:)


pasni saya akan review tempat2 dalam hotspring..
termasuk boiling egg, kolam air panas, private jakuzi dan kolam tempat anak2 mandi manda..:)
takecare kawan2!!

7 comments:

ieyda said...

tengok ramai yg up cite pasal felda residence sungkai nie...cam best je...

TQ sudi singgah blog ieyda...

shark said...

ieyda : best..bole la tahan..jom singgah :)

Izan Ishak said...

tiba2 rasa lapar bila tgk meja tu penuh dgn makanan... sedapnya!

Nafira usof said...

ooohhh... mengundang lapar sudah~
tengok pon dah sedap..:)

haslizalizz said...

waaa..bestnyer...menunyertu kemain menyelerakan...

aanie said...

eh, sy pun baru ke sini....ada kursus kat felda residence yg satu lagi..tp sblm balik, singgah kat hot spring jap...

Nad MamaZN said...

Besttttnyeeee!!!!
Tak sbr nak p!
Citer lagi, citer lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...