instagram

Wednesday, March 6, 2013

Brew and Bread Coffee Bar

salam all :)
last two days..
jalan2 cari makan..
dekat2 saje..kat kota kemuning..
sebenarnya, kat dalam kota kemuning tu je..banyak tempat makan yg bole diterokai..
cume tinggal tau dengan tak tau je kan..:)

pencinta kopi seperti saya..
bole cube kopi kat cafee ni..
Brew and Bread Coffee Bar..
cafee dia masuk dalam ketegori ada kelas jugak la..
dan ramai orang ok..

saya pegi dengan kawan mase time lunch..
sah2 la ramai orang kan..
x pasal2 balik opis lambat..(sekali sekala apa salahnya ;p)

ok..saya order cofee flat white..sedappp dan menyegarkan..:)
dan dory fish..
super sedap dan sauce die..TERBAEEEKK!!
recommended..tapi kalo jenis orang yg tekak mau nasik macam saya..sejam je bole kenyang..
pastu kebuluq nak nasik..hehe..

my frens order olio spagety..tekak saya jugak kate sedap..
spagety dan ice lemon tea tu adalah dalam set dan saya punya tu alacarte..
set tu harga RM17..
My flat white is RM7  and the dory fish is RM17..


ice lemon tea
aglio olio
flat white
dory fish 
cemana weken u olss..??
saya biase2 sahaja..
cume minggu ni ada cuti2 mesia..
dan balik kampung adik bertunang..

yehaaa x sabaq..
mama tunggu saya balik!!

4 comments:

aanie said...

sy x pandai mkn aglio oleo....nak bolognaise jugak...haha...

btw, coffee tu nmpk mcm sedap....

Cik Puan Rara said...

mcm sedap aglio olio tu.tp tempat tu nmpk cm mahal.heee

Nieyxzha Hassan said...

wah! semua nampak sedap..dah la puasa arini ... jenuh nak ganti sebulan ni

adarnadzmie said...

nampak sedapla dory fish tu... terliur tgk...hehe

balik kg penang ke???...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...