instagram

Wednesday, March 13, 2013

adik saya bertunang - versi bergambar dan sarung cincin

salam all :)
entry bersambung..
sesi sarung cincin..

x berapa banyak gambar yg saya ambil..
tunggu gambar dari kemeraman la..;p
lebih cantikksss of kos..

pelamin saya suke..cantik pada pandangan saya..simple
sesi menyarungkan cincin..

gambar saya last sekali sebab gambar saya x banyak..tunggu gambar dari cameraman pulak..;p
perlu ke gambar saya banyak2??

11 comments:

.: iEyLa :. said...

cantikkk...suweet je kaler peach tu..

shark said...

ieyla : hehe..kannn :)

::NureeN:: said...

tahniah :)
moga kekal hingga ke jinjang pelamin...

nureen x sabar nk tgk n3 pasal hotspring tue.. kat sungkai.. nureen myb x der adal family trip ke sana jugak sabtu ni :)

shark said...

nureen : hehe..bole2..after this eh :)

lovelywa said...

wahh..meriahnye mcm majlis bernikah..sepesen je muka adik beradik eh..hehe

shark said...

wa : kata adik beradik..harus sama cung ;p

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cantik suka tema kalernyer tu...swet sangat

wantie said...

cantik. Tahniah untuk empunya diri yang bertunang..

moga menghadapi hidup sebagai tunangan orang dengan penuh tabah hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya bahagia hingga ke syurga. amin.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Thniah..cntik:)

Izan Ishak said...

tahniah buat adik shark... sweet je dua beradik nih...

Nicaa said...

tahniah untuk adik kak shark dan pasangannayg kiut miut itu.
tpi knapa gmbaq last tu tdung dia terkelepek, ini penganiayaan ka apa ni.. ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...