instagram

Thursday, February 21, 2013

L'ADORN

salam all :)

saya ada shoping online..
selendang panjang jenis satin material..

beli di butik online L'ADORN..
pemilik butik ni juga adalah seorang blogger dan student PHD luar negara..
check out the blog http://www.hanafedora.co.uk
yang penting harga shawl adalah sangat berpatutan..





go to the website and shop :)
they provide a very nice shawls and scarves with a quality material..
happy shopping kawan2 :) 


8 comments:

.: iEyLa :. said...

YEAYYY!!!
ni la terapi terbaik time tgh2 stress keje..ngeee..

shark said...

ieyla..yep tepat sekali dik :)

aanie said...

cantik2 gak tapi sy jarang sgt pakai shawl...

Cik Puan Rara said...

mcm best.tu harga masuk postage ke kak.

shark said...

cik puan rara : x termasuk postage :)

aanie:sesekali berubah gaya apa salahnya :)

lieyalatif said...

cun nampaknye tu...ala tak reti tol nak lilit shawl nieh....tapi tingin nak cube...tgk tutorial kat youtube selalu dah...nak pakai tu tak reti huhuhuhu

shark said...

lieyalatif : hehe..cube mesti kene ada keberanian :P

Hirda Ibrahim said...

Salam kenal gak.
Thanks for the info. Aku pun teringin nk pakai shael. Tp x pandai nk lilit.
But price dia ni sgt2 berpatutan. Nk pi check jugaklah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...