instagram

Thursday, February 7, 2013

"aku bercerita"

salam all :)
baru 2 hari merdeka saya selamat menelaah 2 novel penulis kegemaran saya..
penulis ni terbaeeekkkk ok!!
ini adalah novel thriller bukan cintan cintun ke ape..

sy mengikuti banyak jugak novel tulisan ramlee awang murshid ni..
pada kawan2 yg x pernah baca tulisan beliau..silalahh..
menarik tertarik dan lain dari lain..
banyak ilmu bole dikaut bila baca tulisan RAM..

Buku terbaru ialah "aku bercerita"..menarik jugak..
itu paling terbaru yg keluar..:)
silalah ke toko buku pada peminat RAM..



5 comments:

.: iEyLa :. said...

xpernah lg bace novel2 karya RAM.. :)

Lelaki Ini said...

pernah baca..
memang sgt menarik!

nik ros said...

tak pernah baca. tapi yang tahu novel RAM ni selalu yg seram2.hehe

sweet nisa said...

hai kak, tiket legoland murah RM70 per adult/child. Ramai dah beli ngan saya, boleh tengok di facebook page
LEGOLAND TICKETS SPECIAL PROMOTION
http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253

atau di blog saya

http://thepurpleroselover.blogspot.com/

thanks! :)

Nieyxzha Hassan said...

Best ker? Tak pernah baca buku dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...