instagram

Wednesday, January 23, 2013

termuntah muntah

salam all :)

apa yg saya sedang buat sekarang ialah sangat membosankan..
haihhh..tp kene jugak disudahkan..
semoga dapat disudahkan dengan jayanya..

tesis dah hantar 2 minggu lepas tapi biasalahhh..
ada je salahnya..ada je x betul formatnya..
so kene betul kan lah..
dan siapkan pula pembetulan..bosan kan kawan2?

lebih kronik..kene buat term paper utk tesis ni..
6-8 pages..
doakan semoga saya tidak muntah darah berbuihhh2..

doakan saya baik2 saja..
doakan emosi saya baik2 juga..

4 comments:

Mama Likha said...

gudluck!
apa yg awk tgh bt ni lg best :-)

shark said...

tengkiu mama likha..
awak bg semangat kat sy :)

khairul hassan said...

godd luck

khairul hassan said...

godd luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...