instagram

Friday, November 2, 2012

Spicy Crab

salam all :)
Macam dah lama pulak rasanya x buat edisi jalan2 cari makan kat restoren baru..
asik makan di kedai yg sama..

Hari ni lunch masuk kedai baru..
sebenarnya kedai ni dah lama wujud di Kota Kemuning tapi asik selalu ingat kedai ni kedai cina ada jual b***..
tu sebab tak berani makan..;p
rupanya kedai ni halal..
ada banyak pilihan ..seafood dan jugak western..ikut tekak rasa nak makan ape..
tapi hari ni kitaorg semua amek set lunch..
berbaloi-baloi pada saya..

pada harga RM8.80.. ada nasi dan telur dadar, set ikan/ayam/otak2 or seafood ada air ice lemon tea dan jugak dessert (lupe amek gambar)..
murah jugak siap sekali dengan dessert kan..
tak der service charge or gov tax..:)

Alamat kedai..
Spicy Crab
19, Jalan Anggerik Vanilla X,
31/X 40460 Kota kemuning Shah Alam
Tel : 03-5131 2989

nasi dan telur dadar
ice lemon tea
ayam black pepper
ikan dori bakar :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

mane crab nye kak??hihi

shark said...

ieyla: nama kedai je dik..selain crab mcm2 adooo ;p

khairul said...

terlioq sunggoh

Zura@Iwan said...

duk cari la mn crab dier..hehe

Abie Shidah Ad said...

Aduhai.. sedapnyer tgk gambar2 tu... lagi2 yang ikan dori bakar tu.. WOW!!! Leleh air liur nengok dari sini.. hehehehe.

Mummy Adriana said...

makkk oiiii ni lagik satu entri yang meliurkan...:P kalo i pregnant habisla my hubby kena bawk pergi situ kehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...