instagram

Wednesday, August 15, 2012

Arzu

salam all :)

Jalan2 cari tudung raya saya ialah di Arzu Butik..midvalley megamall
ada 2 je butik Arzu ni kat Malaysia ..selain midvalley hanya ada kat suria klcc..

Kalo u olss tertanya-tanya harga tudung kat cni..memang agak mahal..
tapi shawl dan scarf diorang mmg cantik dan of kos la berkualiti kan..:)

harga untuk shawl panjang biasa schiffon ialah RM159..
dan kalo shawl yg cantik2 dan blink2 dan material sciffon yg lembut from RM199-RM399

Yang saya beli tu ada promosi..3 helai untuk RM150..
inner cotton dia sangat sedaaaap pakai..puas hati so harga hanya RM40 untuk 3 helai..x bole beli selai2..kene beli 3 sekaligus..
warna ada banyak sangat pilihan..sori saya mmg x bole amek gambar..kalo bole sure saya kasi u olss tengokkan :)

selain tudung, dress pun ada..jubah..baju kurung, kemeja..macam2 la ada..
dan mmg mahal..hahahha ;p

mase saya pegi diorang ada beri kurma dan hair clip untuk nely..wahhh siap free gift lagi :)
ok..kalo u olss nak singgah ni alamat nye..so hepy shoping :)

alamat di midvalley
F-098 & 099 First Floor
Midvalley Megamall
Tel : +603 2284 5144

alamat di suria KLCC
Second level
Suria KLCC
203C-205
Phone 03-2382 1655




7 comments:

khairul said...

wife sy gelap mata klu npk camni hehe

shark said...

abg khairul : muhahaha..tak payah bini abg je kot, semua pompuan cenggitu ;p muahahhaha

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

Selamat hari raya aidilfitri dear. maaf zahir batin :)

izan mama mia said...

kalau beli mahal sangat..sayang lak nak pakai...

salam lebaran..maaf zahir batin..sampai jumpa..

Mrs Najib said...

wah xtau plak ada kt midv selalu pi klcc ajo..memang inner arzu sedap dipakai..

Yanni said...

saya ad ajual tudung arzu.. dgn harga 50% dr kedai arzu


https://www.facebook.com/marwanscarf

Deena Yahya said...

Salam .thnx dear...blh g mid valley now to find arzu scarf. www.madeenayahya.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...