instagram

Tuesday, July 10, 2012

sugarscarf

salam all :)

Butik kedua saya melawat selepas D'Haja pada entry lepas ialah sugarscarf..
butik dia betul2 atas butik Fareeda kat shah alam..

senang saja mau cari..:)
oleh kerana butik ni agak baru dibuka so semua item adalah baru2 belaka..

penjaga butik cakap x bole amek gambar pada item yg belom kuar kat website jadi saya hanya menurut sahaja :)
x baik snap curi2 tau..;p

ada jubah cantikkssss sangat yg saya sudah berkenan..**ehem jeling manja pada En.J..nak buat baju raya konon-kononnya..;p

kat cni saya beli shawl sebab tudung awning nya x berkenan plak tengok..
so shawl dia agak menawan di hati..murah2 sahaja RM39..:)

bila datang kat area seksyen 7 shah alam ni mudah..
semua brand tudung ada..butik baju melambak2..ikut je budget dan selera anda2 semua..
konpem baju raya beli cni..malas mahu bersesak2 dalam PKNS mahupun alam sentral pilih baju..;p



kawan2..
dah beli baju raya ke..??
mana tau persiapan hebat tahun ni ;p
bye..jumpe di next entry :)

8 comments:

Izan Ishak said...

hi shark...

thn ni tak buat persiapan raya beria2 pun. org beraya dlm pantanglah katakan... hehe...

.: iEyLa :. said...

d'haja klu wat sales memang adik terjah dlu la..hihi

Cik tikah said...

baru taw butik ni wujud. murah x eh?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila da penh pg

Alin Marlini said...

Sugarscarf ni ada kuar dlm Safiya ritu...

Salam kenal :)

lovelywa said...

biase tgk kat online je sugarscarf nih..dah ada butik eh..bagus2

kakchik@ella said...

dah. beli kat vietnam aritu. asben dan aiman pun dah beli baju melayu.

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

baju raya dah siap!!! teeeeheee

tempah jahit awal2 sebab risau nanti tak terhandle..ye la tunggu masa je ni...sedondon dengan Rania... hari ke2..pakai jubah yang sedia ada aje...harap-harap kurus nanti...muat ler nak pakai...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...