instagram

Tuesday, June 12, 2012

banyak habook ;p

salam all :)
Lama x hupdate blog jadi mulakan dengan bismillah dan tiup habuk yg banyak tu..;p fuhhh fuhhh

ada beberapa bende nak update tapi kemalsan berada pada tahap paling kritikal..ini seriussss!!
malas sebab tak tahu punca dari mana..;p bole ??
ok tau dah..punca dari dok sebok buat LR..tp tak siap2 jugak dan tak cemerlang jugak..ok memang sebab saya bukan pelajar cemerlang ;p..:)

ok mari kita cerita satu persatu apa berlaku sabtu dan ahad lepas..:)
sabtu macam biase ke kelas..kelas mula 11.30 pagi jadi bole bangun pukul 10 pg..yay!!
lepas sarapan nasik lemak..pi kelas dengan gembira..konon2 nak hantar literature review itu tapi bole hantar minggu depan plak..termasuk skali dengan presentataion..

ok..lepas habis kelas itu..sambung pula kelas network security, ada lecture macam biasa..dengaq sambil menguap2..maklumla tengari baru lepas makan ikan bakaq cecah ayaq asam plak kan..;p

mase kelas network dah bagitau Dr.Fakariah nak kuar awal sebab mau balik tanjung karang, ada kenduri arwah mertua saya..saya kan dah tak der mertua (yay!! raya mmg x gado sebab konpem balik kg saya ;p)

dlm pukul 4.30 saya cabut dari kelas, kelas pun habes agak awal..
terus gerak ke kampung..
sampai kat sana pun semua makanan dah siap terhidang..tinggal ngapp je lagi..;p

malam lepas kenduri..tiba2 ada angin yg sangat kuat..
kata En.J puting beliung..masuk berita rasanya..Noh omar pun turun padang tgk keadaan :)

Hari ahad ptg bertolak balik umah,sebiji gambar pun sy x snap..punyala pemalas walhal kamera bawak je..;p teruk bukan??

ok, gambar dibawah tidak ada kene mengena dengan keadaan yg berlaku diatas ;p
letak sebab x der gambar adalah sgt tidak best kan ;p
beli display kabinet ni pun sbb nak letak pinggan vantage and corelle saya..mana nak letak dok bersepah je kat bilik tgh tu..

lagi satu lemari tu nak boh baju nely..atas tu bole letak buku ke apa2..:)
saya mmg hebat dalam menyempitkan lg ruang rumah yg dah sedia sempit..;p



sehingga berjumpa di lain entry..tata :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

eheeemmm...gambar yg dpt ijazah kt dinding tu kasi close up sket..
hihi...

shark said...

kihkihkih ;p sebok je ;p

aanie said...

display cabinet tu cun la....sy peminat vantage jugak...

adarnadzmie said...

cantik cabinet ko shark...:)

khairul said...

singgah bwk mop hehe

shark said...

aanie : hehe tengkiu..bolela besa2 je ;p

kak normi : yeke kak,meh pinjam set pinggan akak letak dlm ;p hahah

abg khairul : hehe awat mai bawak mop,org maila bawak semangkuk kari kapla ikan ka..ok gak..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...