instagram

Thursday, June 28, 2012

kelas semester 4 berakhir..

salam all :)

Kelas saya semester 4 dah berakhir..alhamdulilah...
dan kelmarin jugak dah selamat menghantar final proposal untuk projek..:)

bertungkus lumus nak siapkan..akhirnya sudah jugak..
muntah darah dah tengok..
itu belom lagi implement..
mungkin semester depan saya akan sasau nak buat projek..

jadi kawan2 sekalian..
kalo anda tengok saya menulis dengan penuh rapuan..maknanya saya sedang sasau la tu..
ampun kan saja saya ye ;p
kuang kuang kuang ;p

bergambar dengan Dr.Fakariah Hani..subjek network security..rasa mcm x score kot subjek ni..paling kuat pun rasanya akan dapat B+..hadoiiillaaa...
mungkin pointer saya jatuh skit semester ni..tapi x pela..redha sahaja..:)

berfikir untuk semester depan pulak..
doakan saya kawan2..:)



8 comments:

Gieyana said...

al the best k..pointer sy pong merudum..haizzz!Main bykkk...adesss!

mama aini said...

assalam shark..thanks.. :)
mama respect kat shark ,masih sempat meluangkan masa utk belajar walaupun sibuk dgn tugas2 dioffice& rumah..`GUD LUCK`..

misshannajr said...

gud luck shark! msti boleh punya..kalau dah start kena buat smpi akhir tau..jgn mengalah :P

Jom join wowww 1001 giveaway..banyak hadiah menarik..saya dah join :D

Cik tikah said...

kejapnya masa.igt lagi masa akak cite sem baru dulu.

tiefazatie said...

all da best sis!

izan mama mia said...

good luck...pandai bahagi masa yer...

.: iEyLa :. said...

gudluck kakak..
i know u can do it!! :)

haz said...

akak student IT uitm shah alam gak ke? sy skrg amek IT gak kt uitm shah alam part 4. hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...