instagram

Tuesday, May 22, 2012

3 tahun sudah lampoo itu

salam all :)

Banyak dah lampu kat rumah ni sudah tidak mampoo menjalankan fungsinya..so kene tukar baru..
seminggu bertangguh akhirnya kene jugak beli sebab kat dapo tinggal dua bijik je lagi yg menyala..

naseb baik org dlm rumah ni bole buat sendiri..;p
tabik hormat ;p

akhirnya dapoo saya kembali cerah..kalo tak, malap2 je cahaya mcm candlelight diner kekdahnya;p

setelah berjaya memaksa En.J meletak kipas semula di garaj umah..bole lepak2 dengan nely atas buaian tanpa berpeluh ketiak..;p bukan takat ketiak, semuala berpeluh ..bukak kipas laju2 sambil hirup kopi tongkat ali panas2..nikmat..;p

yang baru :)
yang lama punya..3 tahun sudah..
yang selalu sibukkan diri ;p


bye..jumpa len kali :)

7 comments:

Farah Shamsudin said...

rumah saya ni pun dah ade lampu yg ala2 disco dah ni. nak kena tuka baru.

LYAfrina said...

tertarik dgn cabinet tu..cantik n simple

misshannajr said...

syg nak tukar lampu umah saya,,sebab sya suka sgt dgn lampu ni..harap2 ok smpi 5 tahun akan dtg hehe..harap tak muntah tgk lama2..yeah saya pun tertarik tgk dapur tu cute n simple

adarnadzmie said...

terang menderang lah yer rumah shark skrg ni...hehe...wah nely budak comel siap duduk atas kitchen kabinet lg...:)

oya said...

lampu man pasang lampu baru..hehe

khairul said...

rajinnya cik abg..kirim salam kt dia no

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

memang suke ijau ek???

cntik umam sis..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...