instagram

Monday, April 9, 2012

ikan bakar sri muda

Salam all :)

Minggu lepas jalan2 cari makan kat kedai kan bakar..sangat ramai orang kat kedai ni..
menu banyak dan macam2 ada..

nasi lauk pauk ..ikan bakar ada kembong, pari, terubuk, keli dan cencaru..:)
ada bubur2 dan jugak sup..
ayam goreng dan ikan goreng panas pun ada :)

kalo u all datang dalam pukul 1 tu..makkk ai orang melautt kot..so kene sabar2 ler amek nasi tu ..:)
aaa lagi 1 ada gulai kawah siap..haaa pada sapa yg layan gulai kawah disinila yg terbaik hehe :)

harga pulak berpatutan macam kebanyakan kedai biasa..nasi, ikan bakar kembong sekor ada sayur dalam harga RM5-6 hengget..nak lagi murah?? sila balik masak kat umah ;p mueheheh ;p

kalau sesapa area shah alam yg berdekatan dengan sri muda..meh2 kita singgah kedai ni..alamat dia kat bawah :)

Restoran Ikan Bakar,
Jalan Merdu 25/119,
Taman Sri Muda,Seksyen 25,
40000 Shah Alam,Selangor




17 comments:

.: iEyLa :. said...

kekdahnye nak murah balik masak sendri ek kak??
aduishh..cam teringin lak.. :)

Nadratul Syazwana said...

kalau pekene ikan bakar kat restoran biasanya memang kenyang habisss :)

Cik tikah said...

nampak sgt menyelerakan lah kak shark . wah!!!

NURULHANIF said...

sedapnya..

syiela said...

sungguh perutku lapar bila samapi akt sni.. ikan bakar oh ikan bakar

zaza iman said...

oh menyelerakan...kempunan tgk..huhu =)

Lee Al Peraki said...

Fuh! sedap dan menyelerakan

M@W@R Q@SeH said...

blik kg aritu bru je mkn ikan keli bakar....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak oiiiiiiiiii nampak sedap benar

Beni Muhaemin said...

jika anda membutuhkan obat herbal, langsung PM aja.. :D

::NureeN:: said...

mau 2 3 pinggan nasi nih.. perghhhh

Aida Omar said...

murah pulak sana.. biasa dekat kl nie sekor ikan bakar je dah 6 hengget.. Sedapnye tgk keli bakar tu cecah dengan air asam.. aiyooo..

Aida Omar said...
This comment has been removed by the author.
Izan Ishak said...

aduhai shark... napalah nampak ikan bakar ngan air asam yg mabeles kat sini... ni yg buat terliur je tekak ni.

ellynadyra said...

wah sedapnya ikan bakar tuh!

kamarudin ujang said...

patut "shark" kene makan Shark...baru ngam..

Admin Kbey said...

bestnye dapat makan ikan bakar...memang sedap

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang
berdekatan dengan harga berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...