instagram

Wednesday, January 4, 2012

kenduri berkhatan di tanjung karang


salam all :)

entry ni dah lama dah..ni dia baru nak post..haihhh sedikit kebusyan diakibatkan oleh presentation final projek dan test pada ujung minggu ni..tak sabar nak habeskan semester 3 ni yang masih bersisa 2 minggu lagi

presentation final projek cukup buat saya sekumpulan hampir sasau :( jangan repeat subjek ni sudah..kurang skit pada neraka je azabnya..(okay ini tipoo ;p)

kat tanjung karang minggu lepas ada kenduri berkhatan anak buah saya..ada acara makan dengan hebatnya..sumpah byk giler makanan sampai pening sudahnya x makan pon ;p

macam biasa menu adalah nasi ambeng!! makanan wajib orang jawa :)

entry tamat disini sebab penulis blog ini nak teruskan buat sistem..SEKIAN WASSALAM ..

6 comments:

Cikpuan rara said...

wahhh ayam goreng nmpk sedap.

shark said...

cikpuan rara : sedap..goreng kunyit je :)

khairul said...

meriah bangat

adarnadzmie said...

tgk blog shark terus lapor...huhu... nak ayam goreng2x...haha

Farah Shamsudin said...

banyaknye makanan shark..

NoorGie said...

mak mertua akak pun jawa..perkara pertama yg saya belajar tentang org jawa ialah-----mereka sangat mewah makanan kalo ade kenduri....kata mak mertua saya "biar banyak makanan jangan tak cukup, mana tau ade yg nak mentong!'....btw..dat nasi ambeng sangat sedap okeyyy....Makkkk rindunya kat nasi ambeng mak!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...