instagram

Monday, January 9, 2012

final projek presentation database dan makan2

salam all :)

syukur sangat sebab presentation akhir database berakhir dengan jayanya..tahniah pada semua grup member saya..setelah bertungkus lumus seminggu x tidooo (ok ini tipoo dan hiperbola ;p) akhirnya berjaya jugak siapkan sistem:)..dengan spatial database :)

sebenarnya nak jugak terima kasih kat company lama yg saya bekerja sebab kalo x kerja situ saya langsung tak der ilmu telco..6 bulan keje situ banyak yang saya belajar..seriusss ni x tipoo :)

saya dan kumpulan present giliran yg ke-5..semua total ada 10 grup tolak grup seperstar azman and aliff faisal ;p sebab diorang dah present sehari sebelom atas sebab2 yg tidak dapat dielakkan ;p

lecturer PM Norehan jugak ada bagi take home test pada sapa yg nak repair markah kasi tinggi sikit memandangkan test yg lepas amatla susah (pada saya yg kurang cemerlang ni la ;p)

lepas presentation grup saya..habes dalam pukul 1.30 tghari..PM Norehan ada sediakan makan2 (horayyy!!;p) pi makan dulu..sembang2 ngumpat2 mana patut pastu bergambar jap..:) pukul 2 baru presentation bersambung untuk grup ke 6 sampai ke 10..saya tak tunggu sampai habes present pun..lepas makan hati berbunga riang..terus pulang ke sarang ;p..saya pun balikla ..;)

grup member..hana ..radziah..baizura and me :)


ini lecturer saya PM norehan (PM-Profesor Madya)
nasi tomato sama sambal ayam, jelatah timun..dalca dan tembikai

13 comments:

Cik tikah said...

respect kat kak shark sebab w/pun dh kawen still bljr. hebat hebat!! :)

.: iEyLa :. said...

finally...abis dh presentation nye..hihi

shark said...

cik tikah : hahahha..yela tu,kalo x rajin x dpt duet lebey ;p

ieyla : tak habes lg..minggu ni ada lg 1 projek presentation :)

eikieyn said...

hehe all the best utk the last presentation. :p

adarnadzmie said...

tahniah shark... hehe

Abu Luqman said...

salam shark

khairul abdullah said...

Tahniah dan syabas kerana masih mampu belajar....saya rindukan ITM yang saya tinggalkan 17 tahun lalu.

khairul said...

tuan rumah mcm model daa

shark said...

khairul :hahha hg suka perli aku..tak moo kawan ;p

khairul abdullah : alhamdulillah setakat ni ingin terus belajar setinggi langit :)

abu luqman : salam luqman :)

kak normi : tengkiu akak..kim salam anak teruna akak yg hensem tu :)

eikin : tengkiu ekin

Mama Likha said...

untung jd student skrg.. blh berstylo mylo dgn fareeda gtu hehehe.....

gudluck dear !

shark said...

mamalikha..tengkiu dear haha :)

yienjr said...

shark, nape guna spatial database..ada guna data GIS ke

shark said...

yien..yess ada guna GIS data :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...