instagram

Thursday, January 12, 2012

awning belakang umah dah siap

salam all :)

saya tengah sibuk2 nak buat 2 report sebab hari sabtu ni last presentation e-commerce subjek :) pastu ada lagi 1 term paper nak buat..tak cukup mase nak pikir apa2 skang ;p

tak sabar nak habes ni..weeee ;p

quick update pasal awning rumah yang baru siap..awning kat belakang..kecik je pun so En.Jay mengambil inisiatif untuk buat sendiri sahaja..jadi lepas ni bole tempah awning kat hasben saya haippp ;p jgn2 nanti ada kedai tutup plak..:)

bahan2 and material semua cari sendiri..dan semua buat sendiri..sungguh gigih suami saya kan..jiran sebelah pun dia jugak yg buatkan :)



10 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh...untungla husband akk ade..hihi

shark said...

ieyla..hahah..itula pasal :)

Cik tikah said...

hehehe.... untung kak shark :)

adarnadzmie said...

nampk kemas jer awning encik abang shark buat ni... nnt leh bukak kedai la yer..hehe...

shark said...

cik tikah : hahhaha ;p bolela

kak normie : hahah bukak kedai tu dak kot kak normi..sesambil je bolela ;p hehe

sHaz said...

salam perkenalan shark.. =)

Citra NaniZam said...

wah boleh buka amik order nih :)

remyhazza said...

lepas nie takde ler kena tempias....

Ckin Kembaq said...

sebut awning dah macam tudung dah..hehehe

Cik Bayam said...

nak tanya, awning ni cantik.. harga beraper yer.. sebab nak pasang dekat umah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...