Friday, December 16, 2011

tudung hajra pulak


koleksi Hajra saya tak sebanyak Fareeda tp mencuba sesuatu yg baru tak salah :)

salam all :)

Asik2 pakai Fareeda kan..pe kata tukar selera skit..saja mau try tudung Hajra..

Lokasi butik ialah di seksyen 7 shah alam berhampiran pintu belakang UITM tu je..dekat wisma Jakel...juga berdekatan dengan Ariani...Fareeda, Pearl Haya dan Alya Sarah..haaa semua butik tudung ada sana..tanya duit dalam purse je ada berapa..hihi ;p

kalo dari rumah saya hanya makan mase 10 minit je tuk shoping di kesemua butik tu :)

harga Hajra sangat berbaloi..ada kualiti dan ada range harga..ada dari RM25 sampaila semahal mahal 2-3 ratus kot..:)

kalo rasa mahu tudung harga budget2 gitu..haaa sila la ke Hajra, tapi kalo dompet tebal penuh dengan kepingan kaler biru, tak salah ke Ariani, Pearl Haya atau Fareeda ;p ngeeee..bergantung pada citarasa masing2..

tak semua suka design Fareeda..tak semua masuk dengan design Ariani dan juga Pearl haya..ikut selera la konsepnyer ;p

Pada saya, saya sukakan kepelbagaian dlm bertudung..tidak asik pada brand dan  fesyen yg sama..sendiri bosan tengok muka sendiri ;p..saya jugak pakai pashmina selain dari tudung ber'awning' ni..selalu pakai pashmina ke kelas la..kalo pakai time shoping dengan anak..huh habesla belit2 tu, silap2 leh belit leher sendiri ye..sila berhati2 ;p

lepas ni kita tengok satu lagi brand tudung yg sangat budget..dan semakain mula dapat perhatian :)

7 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm...cantik.. :p

khairul said...

sakan no depa

Cik tikah said...

macam macam. hehe

mikexplorer said...

thank you for visiting. im happy to be here...

misyamissyou said...

mcm2 dah name tudung skrg..cume mampu xmampu je beli..haihh

shark said...

misya : hahah..betol2..ada duit dgn tak de je lg ;p

mike : tengkiu :)

cik tikah : hahha mmg..budak2 la ni lg sakan tudung pesyen hana tajima ;p

khairul : hihi

ieyla : tengkiu dik :)

bina aime said...

Memang brbaloi shoping d hajra....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...