instagram

Friday, December 30, 2011

anniversary ke-3..syukur alhamdulillah


salam all :)

syukur alhamdulillah usia perkahwinan saya dah menjengah ke angka 3..syukur pada tuhan dengan nikmat yang tak terhingga yang diberi pada saya sekeluarga sehingga ke detik ni ..setiap hari saya bermohon dan berdoa agar usia perkahwinan kekal ke akhir usia dan bertemu di pintu syurga :)

saya berdoa agar rezeki semakin melimpah dengan meningkatnya usia perkahwinan..semakin dilimpahi bahagia disetiap detik waktu hari demi hari..

ok full stop ayat jiwang ecehhh..;p..kembali kedunia nyata ;p

ok acara makan2 sempena anniversary berlaku di Chillis Empire Shoping Gallery kat subang jaya :)
makan steak kekdahnya ;p..semenjak mak itik ni bole melantak macam2 haaa dia punya melantak tak hengat..sokmo telan daging lani..hishhh ;p

memang patut gemuk jangan salahkan badan..tapi salahkan tabiat makan..;p

apa yg best, untuk kanak2 dapat set makan free..pilih je dalam banyak2 menu yg disediakan tu..ada macam2 spageti sandwich burger ada belaka..ikut selera anak nak makan apa..air pun pilih ikut selera..nely pilih air milo..habes segelas dia belasah..mak dia punya mashed potato pun banyk jugak dia makan..sukahati tengok anak makan banyak :)

perut kenyang hati berbunga riang..konon mau shoping skit pau En.Jay tapi kesian plak sebab 2 minggu lepas saya sudah pau dia..pau lagikah?? tak mau la..kesian dia, saya isteri mithali bukan ??;p

cuma jalan2 cuci taik mata sahaja :)pastu pulang..sebelom pulang singgah beli macaroons ..yummy..keras diluar lembut didalam..beli 4 perasa cukupla sarapan esok pagi :)

entry tamat..sekian!

16 comments:

.: iEyLa :. said...

happy anniversary kakak...
finally kuar dh entry mkn2 ni..
hope akk happy smpai bile2..

Cikpuan rara said...

hapy anniversary kak =) moga kekal ke akhir hayat.

Mama Likha said...

hppy 3rd anniversary shark :)
semoga berbahagia selalu....

shark said...

ieyla : tengkiu ieyla cayang : )

cikpuan rara : aminnn :)

mamalikha : aminnn..semoga doa kamoo dimakbulkan :)

Cik tikah said...

alhamdulillah, tahniah kak shark. yg pasti, mknanan tuh nmpk sgt sedap :)

khairul said...

tahniah semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya

wannuramirah said...

selamat ulangtahun kak. may Allah bless your family. :)

Nafisya Ismail said...

alhamdulillah....

Farah Shamsudin said...

hapi anniversary syg.. semoga kekal sehingga hujung nyawa..

nik rosmawati said...

happy anniversary shark.moga sentiasa bahagia dengan hubby dan nayli :)

shark said...

nik : tengkiu frens :)may Allah bless u too :)

farah : tengkiu farah :)

nafisya : syukur :)

wan : tengkiu wan..semoga Allah merahmati kamoo juge :)

khairul : tengkiu khairul :)

cik tikah : tengkiu :)

* Aiman Qistina Balqis * said...

happy anniversary :D

MijaShidy said...

epi anniversary dek.. moga bahagia hingga akhir nyawa

atie aizam said...

happy anniversary shark :)

sarah_lpu said...

sedapnyer..nyum2

e.l.i.z.@ said...

happy 3rd anniversary!
k.eli x penah p mkn kt chillis hihihi lgpun k.eli x suka stik huhuuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...