instagram

Friday, October 28, 2011

soalan2 yang ditanya mengenai vitamin E softgel kolagen




salam all :)

since dah ramai gak email dan tanya saya pasal produk ni..saya ada beberapa perkara nak perjelas :)

pertama produk ni halal dan dapat pengesahan kementerian kesihatan malaysia :)

kedua produk ni amat bagus untuk perbaiki kulit yg rosak akibat parut jerawat..dan tak kisahla apa parut kat muka tu..insyaAllah akan diperbaiki dengan produk ni :)

ketiga produk ni hanya bole pakai di muka dan leher..tempat lain kurang sesuai..

keempat produk ni bole dipakai oleh lelaki dan wanita..

kelima produk ni bole digunakan pada kulit berjeragat tetapi tidak dijamin samada mampu menghilangkan jeragat itu dengan sempurna..tapi pada customer yg nak mencuba untuk menghilangkan jeragat sangat di alu-alukan untuk mencuba ..dan jgn lupa menyertakan testimoni anda kalo berkesan..saya pasti ramai diluar sana nak cuba :)

kalau ada lagi sebarang pertanyaan..bole tanya lagi di intansh84@yahoo.com..sekian terima kasih :)

4 comments:

Mrs Najib said...

padan muka ko nampak cantik nokss nie rahsianye...

bpe harga boleh test nie...

Cik tikah said...

akak shark join mlm punya produk eh?

zureen said...

wahh.. best ni! ;p

shark said...

Mrs Najib:muahhahahha...bole2,hang wajib kene test ni :)

cik tikah:eh mana ada dik,ni bukan mlm,akak dealer produk ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...