instagram

Monday, September 19, 2011

banyak open house minggu lepas :) perut kenyang sampai terkene cirit birit..

tuan tanah kedaung ;p
besar kan rumah diorang??

salam all :)

ini cerita minggu lepas..minggu lepas kan raya lg..banyak pulak panggil makan2 kat rumah depa..mak ni pantang makan, pasti datang..tak tolak rexeki kekdahnya ;p

malam sabtu dimulakan dengan rumah En.syed shahrom (kawan se-opis En.J)..pastu hari sabtu pagi memulakan kelas saya semester 3..berlangsung dengan jayanya tp lupa pulak amek gambo ishhhh..rugi je ;p

lepas jek balik kelas, pi amek adik ipar-to-be nak ajak dia pun beraya,kesian dok kat bilik merenung siling tak buat pape..dahla di perantauan kan..misti sedih di bulan raya ni..;p..dia pun angkut skali roomate..(seb bek tak angkut satu kolej ;p)

mulakan hari sabtu open house di rumah En.Helmy..makan nasi ayam,laksa penang, rendang..macam2 ada..burrrrppppssss ;p..sembang punya sembang sampai kul 5..

pastu pi pulak rumah maklong saya di Puchong..makan satay dan meehun sup..byk sungguh makan..tak amek gambar sebab dah malas..;p haha..balik ke rumah pun dah maghrib..

Sampai rumah, Nurul plak ajak ke rumah dia makan meehun tomyam..mak tak tolakk..pi lagi makan ;p..hebat bukan??

balik rumah terus tidoorrrrr..kroooohhhh.. dengan perut penuh kenyang..pastu tengahmlm terbangun..terkene cirit birit..:( pity me

8 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

yummy...leleh air liuq...he3

shark said...

Mrs Engineer : hahha..lap2..;p

Mrs Najib said...

Memang tergoda habis lor tgk pelbagai juadah nie...h3h3

Nica said...

alamak. sy dgn leha pun terkena berakkk cirit jugak.

hehe

tulah makan x ingat apa.. haha

Cik tikah said...

sian dia. mkn pil chikit teon. hehe...

Amy Helmi said...

tu lah,makan x baca bismillah dulu hehe...anyway thanks sudi dtg ke pondok kami..especially to shark :)
thanks...

m!3yr4h_LolLy said...

rindu nak beraye lagi la. adoyai !

shark said...

cik tikah..:dah makan dah ;p hehe

helmy : hekeleh bukan tengss sebab mai umah hang, tenggss sebab tempek gambaq hampa laki bini dlm blog aku kan muhahahah ;p

lolly : hari raya sebulan dik..raya selagi bole ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...