instagram

Thursday, August 4, 2011

yay!!baju raya dah beli

salam all :)

wahhh baru 4 hari berpuase..saya dah siap beli baju raya semua..eh silappp tudung raya tak beli lagi ;p hehe

ala saya cari yg simple2 dan murah2 kekdahnya..tapi konsep2 labuci bijik2 tu wajib ada, macam makcik2 gayanya ye ;p

baju saya beli kat Plaza Alam Sentral, Shah Alam, butik yang sama saya beli tahun lepas..sebab pada saya butik ni offer harga paling murah dari yang lain..dan yang paling tak sangka, owner butik ni ialah anak saudara kepada jiran sebelah rumah saya..pengasuh nely :) weeeee...

Butik tu ada 2 cawangan dan 1 lagi cawangan ialah di PKNS shah alam, bersebelahan dengan Plaza Alam Sentral tu :)kedua-dua kedai berada di tingkat 1..

12 comments:

CengkodokPolkadot said...

Meriah baju mak hayam

shark said...

cengkodok : muhahah..harusss..raya wajib vouge!!;p

Mohamadazhan.com said...

hehe,,,semangat tu =)

Mrs Najib said...

Amboi ko noks mcm mak datin...h3 mau b'pinar mata mak mertua ko tgk bj ko yg meletopsss tue...huhu

adarnadzmie said...

amboiii... glamournye baju... cantikkk..hehe

shark said...

mohamadazhan :hahha ;p

Mrs Najib : wei aku mana ada mertua dah..raya konpem balik umah aku..mak aku ja tgk baju aku merelap merelap tu hahaha ;p

adarnadzmie : hahha..raya jer pun nak glemer..;p

amir aizat said...

lawa lawa,hehe

shark said...

amir : tengss amir :)

Cik tikah said...

mesti cantik bju raya dia :)

shark said...

cik tikah : hahah..bolela..mak dara nak bergaya di hari raya :)

InaAchik said...

perghhhhhh... meriah nok!

shark said...

ina : mesti nok..mau lawan u punya shocking pink hahhah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...