instagram

Wednesday, August 3, 2011

jom berkenalan dengan kawan2 se-opis saya

salam all :)

Macam nak mengarut skit hari ni..pastu pikir2 la nak mengarut apa kan..hahah..

teringat opis kawan2 ramai kan..sebelom ni keje kawan beberapa orang jek ;p..ok meh saya kenaikan kawan2 opis saya..setakat yg saya larat ;p

ini foo chun yaw..orang die kecik comel hensem menawan hati..cair hati bila tengok foo senyum..sumpah tak tipoo :)
ini chin wei..suke senyum dan mesra pengguna :)
ini visnu varada..die ni sgt bersopan orangnya,baik budi bicara..nak marah pun tak jadi kalo dengar suara dier ;p hehe.."visnu,awak kene belajar kat poovan ikut template yg disediakan tau!"
ini nama dia Poovan Sundaram..muke je nampak ganas tapi hati baik..saya suke dier sebab bila dier antar reposrt kat saya ikut template yg saya beri..bagus kan dier :) Lagi 1, dier jaga semua tools dalam opis,kalo ada barang ilang mmg kene cari dia..:)
ini kelen chai..senior IT kat opis..jugak programmer macam saya,,kecik kurus tapi sentiasa bersemangat kental buat KPI di Sentul West..;p go kelen go!!
ini siti zarina dulkadir..der kawan baik saya kat opis..die pu kawan baik dengan rigger sebab die coordinator rigger..kerja dier saya memerlukan kesabaran yg tinggi!!sila tabik sama dia..
ini loshsanah sathiaseelan..dier pun coordinator jugak..satu2nya bunga india terlarang..but she's taken ;p
ini kak salinawati leman..admin kat opis..merangkap super senior ;p jgn main2 dengan die, dier merupakan bank di opis..semua orang mintak advance kat dia ;p
ini rozaimie..berambut perang2 gitu..jgn main2 hensem gila ni...ermmm paling jambu la kat opis senang citer :) masih kosong..sila angkat tangan sapa yg nak booked..;p
ohhh ini hafizul azmell...badan besar tp berhati luhur eh..die ni satu geng dengan rozaimie,kawan baik la kiranya ;p bagai isi dgn kuku kekdahnya ;p senang berbual dan tak lokek senyuman dengan semua orang :)
ini tinesh ranjit singh..dier paling nakal dalam opis sebab semua orang dia akan usik..losh selalu jadi mangsa ;p..saya suke die sebab die pandai amek gambar..die ada dslr canon :)
ini budak paling saya benci di opis..;p prabakar naidu..paling tinggi dlm opis mcm galahhhh..;p work smart and cool :)

**byk lagi kawan2 saya diopis..bersambung di lain entry :)

6 comments:

kutoOobambOo / ericoanaci said...

YG PENTING JGN TAK WAT KEJE.. HU2

POSH76 said...

blogwalking

CengkodokPolkadot said...

boley booking ke? Laaaaaa

shark said...

cengkodok : bole..nak yg mana satu??

posh : tengss posh..

kutu : keje misti buat..haipppp ;p

atie aizam said...

wah.. sampai habis sya dok kenal wajah2 kawan2 shark hehe..

shark said...

kak atie : tu tak habes lg la kak atie..ada lg tu,baru separuh yg tu hahaha ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...