instagram

Thursday, March 3, 2011

Bontot kete kene cium lori :(

salam semua :)

Pagi nie ponteng keje..sebab??

sebab tetiba ter 'accident' dengan sebuah lori..besar gakla, kat tol puchong..saya dengan kusyuknya nak bayar tol tetiba 'gang!!!',baik punya lori bantai 'bontot' kete saya..:( sentap kejap ...tak sabar kot mau bayar tolkah..sehingga langgar saya..huh??!!

selesai bayar tol..saya ketepi la..tunggu lori tu bayar tol dan dier ikut saya ketepi jugak..seorang cine tua lelaki kuar dan segera mintak maaf..saya ampunkan jela, tak kan nak hangin kat highway tu plak kan..bende dah jadi so saya hanya redha..

saya amek no plat lori..amek no fon tuan yg langgar saya dan ...tuan cine tua yg langgar saya tu jugak bg no fon bengkel kawan dier yg bole repair kete saya..dier cakap tak payahla report..dier setelkan semua..saya ok jela..

saya terus balik rumah..tak der mood mau ke opis..tak tepon bos pon cakap (saya ada share besar dlm syarikat..harap maklom)..balik rumah termenangis kejap..en.J tgk mana patut pastu terus call cine tu..sgt cooperative dan dier pon dah call kawan dier yg kat bengkel tu bagitau suro repair kete saya dan dier bayarkan kesemuanya..

sejam lepas tu..saya dan en.J pon dah sampai kat bengkel..bengkel tu kat Padang Jawa..selesai bincang itu ini,, kami balik terus..

cerita tamat..maaf,tuan penglipurlara sgt lara sekarang..maka ayat yg dikarangnya juga bunyi amat serius..sekian!

bumper terkeluar
cat tertanggal..tak teruk pon,tak der kemek apa pon,cuma tuan tanah sedikit sentap sebab pertama kali kene langgar!sekian

4 comments:

atie aizam said...

uishh.. nasib dia cover sumer.. klau atie pun sentap gak huhu..

Mohamadazhan hjDesa said...

yang penting diri selamat :)

shark said...

tengsss all..tula kan..tapi sket je tu..:)dah repair dah..

InaAchik said...

mau x sentap ko...
kalo aku mau nangis kat highway tu gak. hehhehee...

nway, seb baik ko xder paper...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...