instagram

Monday, February 28, 2011

my house is under renovation part 5 - plaster siling done!

salam semua :)

sebenanrnya hari ni nak kesahkan skit pasal material 'table top' tapi bahan nak cerita pula tertinggal..so kasi update sikit pasal rumah..semua siap kecuali cat dan kitchen kabinet..dah tempah kitchen kabinet tapi amek mase 2 minggu untuk disiapkan...hohoho lamer sangat ;p..(penantian adalah satu penyiksaan ;p kan..)

nanti dah siap saya akan update..setakat ni ini je yg terbaru..letih sgt mengemas itu ini..tapi saya sangat puas hati dengan design yg saya bagi tuk plaster siling living room nie..wak buat keje sgt marvellous!! pasni saya bole jadi part time arkitek..ada brani mau upah saya ;p hehe

ok? ;p
dapor saya yg belom ada kabinet..dah letak barang2 pon ;p

5 comments:

Muhammad Zulhusmi said...

:D
saya ada satu kipas camni kat rumah.
memang puas hati... kan kan.. :)

shark said...

HIHI ;P

nora said...

bestnye renovate umah kan??anyway, salam kenal ye :)

Isteri Yang Comel said...

wah cantek..

shark said...

hihi..tengsss nora and isteri yg comell..;p

salam kenal to both of u..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...