instagram

Friday, January 7, 2011

seekor kumbang dan tiga kuntum bunga..;p

salam..:)
wahhh..hebat tak tajuk entry..;p hehe
kali nie makan2 lebih best..sebab??
Saya dan zaila buat perancangan mahu makan tengahari bersama hari ni..dan yang best nya zaila ajak oya skali memandangkan tempat bekerja oya dan zaila dekat antara satu sama lain..
dan saya plak ajak calvin skali :)
Jadi kami berempat lunch bersama :)
Di Kenny Rogers IOI Mall Puchong..
Lepas je makan, kami terus pulang, tak mungkin la shoping plak kan, ini waktu kerja ok!;p

zaila and oya
me and calvin
posing sebelom balik adalah haruss ;p

5 comments:

thezaila said...

sharkkk gambar aku yg last tu sangat gomokksss... maluuuu

Iena said...

berayuan nyer ko gi keje nok...
meleps!

shark said...

lena : ayu ketika hanya pada hari jumaat ok!! lain hari nan ado!!

zaila : agakla..tp tidak terlalu,mr.V tetap mengancam!!

Amirrah Zawani said...

arghhh tergoda tgk kenny rogers..
lama dah tak makan :|

shark said...

hahahha..mai la mkn sekali ;p ihikssss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...