instagram

Thursday, January 27, 2011

plan besday party untuk nely :)

salam :)
Sekejap je rasa bila rupa-rupanya nely sudah mahu menganjak ke usia setahun..cepat sungguh mase berlalu :)
minggu depan 3/2/2011..nely sudah berusia setahun...dan saya dgn en.J buat plan nak adakan besday party kecil-kecilan untuk nely,jemput jiran tetangga setaman je (setaman jgn ingat taman yg besaq tau,taman umah saya kicik jek ;p)..

Baru perasan kat opis saya baru bukak satu kedai menjual peralatan untuk majlis..dan yang pastinya semua peralatan untuk besday party ada..contoh belon,topi,banner,goody bag ada dan diorg ni juga sediakan perkhidmatan untuk merekabentuk tema untuk majlis...ada satu buku khas beserta sekali dengan bayaran :)
best..puas hati tengok..

Belon yg dijual plak ada dua jenis..satu yg jenis biasa dan satu lagi yang jenis ada gas helium yang bole terapung sendiri kat udara..best,cantik giler tengok kat siling kedai ni penuh dengan belon2 yang berbagai jenis dan berwarna warni :)belon jenis nie diorang sendiri akan pamkan udara ke dalam..dan bertahan sehingga 9 jam,kita tak payah susah2 nak tiup..hehe

antara beberapa checklist untuk besday party nely :)
1-kek besday
2-goody bag untuk kanak-kanak
3-makanan dan minuman untuk tetamu (masak sendiri je kot sebab buat yg simple2 je)
4-banner
5-invitation card

buku tema majlis..pilih je yang mana suka..ikut selera budget..
belon terapung..1 RM2.60
belon biasa
topi..ini kicik punya 1 RM0.70
macam-macam ada
bole letak dlm goody bag..semua ada dlm satu packaging,belon,topeng and etc RM3.50
box

11 comments:

InaAchik said...

pasti comel party dihiasi belon2 kalerful di syiling. dah lama idam nk anjur besday party cenggini... tp xder baby lagi...
takkan nk wak besday party aku plak kan... kang org kata, buang tebiat apo! hehehehee

hans said...

wah
meriah nih nampak gayanya nanti
hehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

shark said...

lena- best arr excited wei anak dah semakin besaq dan bijak..:)

hans- hahahah harap2 meriah la :)

UnNamed said...

Kedai tue kat mana? IOI Mall ker?

thezaila said...

kelas meriah party anak ko noks...

prebetsabu said...

incase ada sesiapa lagi yang mencari persiapan birthday, especially belon helium terapung, leh try company ni plak... insyaallah puas hati www.facebook.com/glowingpartyhouse

Attif Noordin said...

harga gas helium berapa?kalau post ke kedah berapa pulak kos untuk pos?

Budak Bolok said...

nak tanya, kedai ni kat area mana ya?

babexo said...

kedai ni dekat mana ya?

Nor Arina Azmi said...

Tengah carik servis utk jb kalau ada..

syazwin amira said...

Kedai tu area mana? Nk buad untuk besday boy ni... Yolong jawab ya! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...