instagram

Sunday, January 9, 2011

the new 'best frenss'..

salam..:)
Selepas 2 hari seperti yang dijanjikan oleh staff epicentre IOI Mall Puchong, saya dan En.J ke sana mau ambil itu ipad, sebelom tu dah call pon tanya betul tak stok dah sampai.. jadi tidak la ke sana sia2 kalau tak der kan..
MasyaAllah manusia ramai giler kat sana, semua pun mahu cuba2 ipad, dan ada jugak yang beli iphone dan ipod touch..
Kami ke sana petang la memandangkan tak bercadang pun untuk singgah di mana2 melainkan hanya untuk ambil ipad..usai urusan pembayaran, kami balik terus..tak sampai sejam pon pegi hehe..



beli baju siap2 for my best frens..dan kaler baju itu ialah merah ok!
ini gambar harus menyibuk yer ;p

8 comments:

Lina Rahim said...

Neli comel macam mak dia.. :-D

shark said...

hehe..ishhh ;p (muke malu2 ihiksss..)

Syazerc said...

ceshhh!!jeles!!bwk mai klas sabtu nih..blh test drive...haha!!

shark said...

aaa hahha...bole bole ;p

yienjr said...

shark, berapa rege ipad ni? best nye ;))

shark said...

ying..yg saya beli ni 16gig wif wifi RM1549

eija hassan said...

ipadd . wuu~ ^^,

shark said...

hihi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...