instagram

Monday, January 24, 2011

kelas ke-3..

salam :)
Mahu update sikit apa yang berlaku mase kat kelas sabtu lepas :)
Untuk susjek SYS705, baru dapat berjumpak dgn Dr.Fariza Hanis..lecturer sebenar kelas kami..kalo tak asik menumpang dgn kelas Dr.Adilah je ;p kelas jadi pack sebab 2 kelas digabungkan bersama..
Cara pengajaran juga menarik sebab pendekatan lebih kepada ibu2 yg sangat menyayangi anak-anaknyer..(sukerr ;p)lembut dan berhemah kekdahnya ..

SYS706..Dr.Ariza..macam biase, kelas dier adalah yg the best..cara pendekatan yg menggunakan banyak analogi memudahkan kami student2 untuk paham apa yang cuba disampaikan..dan kelas dier sangat tidak mengantok hokey!! sbb? sbb byk sgt soklan yang ditanya dan kami sekelas kene bagi jawapan..nan adoo sempat nak pejam mata yer..nak nak plak tuan tanah ni dok barisan jemaah paling hadapan kan..;p maka tak mungkin la plak bole tidur..haha ;p satu yang best pasal Dr.Ariza sebab dier memang lama berada dalam industri sebelom bergelar pensyarah..jadi ilmu kat alam pekerjaan dier sgt membantu dlm pengajaran sebab contoh2 yang dier bagi adalah realistik dalam alam pekerjaan..mudah paham untuk kami2 yg memang bekerja dlm industri IT kan..;p

Untuk subjek web engineering...kelas hanyalah seadanya..sebab kelas jugak telah dikecikkan dan dibahagikan kepada dua kumpulan..saya kumpulan kedua di sebelah petang..:)Untuk projek kelas jugak, team leader juga kene lantik yg baru sebab yang lama telah ke sesi pagi..skop projek jugak telah dikecikkan tp konsep masih sama..jadi,team leader yg baru ialah shaiful..:)analyst programmer in PHP..sebidang dengan mak la ;p

project manager baru :) shaiful..
tuan tanah punya kawan2 baik..;p
bukan mahu menunjukkan kasut..tuan tanah hanya bosan..tiada sebarang niat lain
tuan tanah bersama kawan yg sama2 mengantuk mase kelas..**yawn**
tuan tanah yg masih mahu berposing walopun mahu pulang..
**tengsss man sebab sudi mahu jadi kuli kami amek gamboo!!;p

3 comments:

fyna said...

nih yg rase nk sambung blaja je nih..

shark said...

hahhaha..blaja la sampai ke negeri china..(pepatah org tua2 dulu2 ;p)

sarah mohamad said...

sama dgn jari sy . jari yg kedua terlebih sikit . hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...