instagram

Saturday, December 18, 2010

rezeki harimau..

salam..:)
wahhh malam ni memang rezeki harimau la..
En.J cakap Abang Mus nak datang umah..katanya nak bawak makan2 sket kenuri berkhatan anaknye no-2..
dah namanya pon orang nak datang, tak kan tak buat ape2 kan, prepare la sket apa patut, saya buat nasi goreng memandangkan memang tak makan nasi lagi pon hari ni (hebat bukan ;p)..dan buat jugak ayam goreng..

Sekalinya bila Abg Mus dah datang, byk plak makanannya..:)..ada ayam masak merah, nasi goreng kismis, sayur goreng, acar timun, pulut manis, agar-agar dan jajan2 dlm goody bag..selamat menjamu selera ye..

kenape rezeki harimau?? ohhh Puan Normah (mama saya) kata, rezeki harimau tu rezeki yg byk..terlebih banyak katanya..;p sampai tak habes makan ye..;p

ayam masak merah
acar timun
sambal goreng
nasi goreng kismis
ayam goreng (ibu nely goreng ye ;p)
nasi goreng (sedap tau sy goreng ni..;p mau try?)
pulut manis dgn agar2 sirap..
ada goody bag siap
**kenyang terlajak..;p

2 comments:

Rosyadi said...

hmm ... agaknye guest tak confident ngan host's cooking kot, tats y dia bring his own foods :P

shark said...

cehhh sampai hati ckp cam tu..hohoho..;p belom cuba belom tahu ok!!;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...