instagram

Tuesday, December 28, 2010

Anniversary ke-2 - update story ;p

salam:)
ehem ehem..malu-malu nak cakap..haha ;p
27/12/2010 adalah anniversary saya yg ke-2 ;p

Maka..pasangan ini pon merancang mahu makan2 sempena ulantahun itu (Sepatutnya nak keluar makan2 ni malam kelmarin tapi En.J pulak balik lmbat..terpaksa ditunda ke hari ini..:) ..tak pegi mana pon, dan tak nak pula pegi jauh2, so decide untuk makan di Auntie Juliet Garden Cafe je, kat kota kemuning lokasinya..:)
Lepas tu, ke secret recipe plak, mahu beli kek..:) kek yg dipilih ialah black forest..mintak staff kat sana potong kecil2 dan masukkan ke dalam kotak, mahu disedekahkan pada jiran2 tetangga yang terdekat..harap turut dapat merasai kegembiraan kami menyambut anniversary ke-2 ni..:)

auntie juliet garden kafe..
jgn malu2 untuk posing yer sebelom masuk makan ;p
wahhh nely tgk kamera la ;p
mix grilled chicken and lamb RM29.50 (set wif drink and dessert)
salmon gril wif prawn RM29.50 (set wif drink and dessert)
drinks
cendol dan bubur caca..:)
black forest secret recipe
kotak kecik2..mau bagi kat jiran-jiran sebelah umah :)
** tamat entry anniversary ke-2..burrrpppsss kenyang pekena kek..;p

10 comments:

Iena said...

alangkah bestnya kalau saya jiran awak! merasa kek free! ;p

nway, happy 2nd marriage anniversary k... :)

shark said...

hahahha..kan..;p
tengggsss lena :)

atie aizam said...

Happy Anniversary shark & husben.. :)

shark said...

tengsss atie..yay!!!

ePuL said...

Happy anniversary shark! Selamat masuk sem baru hehe

shark said...

tengss shaifull..:)ai sudah rinduu sama kamoo ni..tak sabaq mau ke kelas...:);p

CengkodokPolkadot said...

hanjeng taw
i nye cake mana?

shark said...

muahahaha khas hanya tuk jiran tetangga..tidak pula disebut kepada sahabat handai..;p hahahha

kakchik@ella said...

i pun nak jadi jiran sebelah rumah u lah. hihi ..

shark said...

haahahahah..bole2..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...