instagram

Friday, November 5, 2010

Zaila Wedding 31 October 2010.

Pertama tama...mistila nak ucap tahniah kepada itu pengantin, my best frens (KKS) Norhidayah Zaila Zahari dan pasangan kerana telah melangsungkan majlis perkahwinan mereka di Dewan Komuniti Pantai Hillpark.

Mama saya sanggup turun ke sini semata mata nak tengok zaila kawen katanya :) Hari sabtu petang, mama sampai umah saya dgn adik saya ana, ahad dlm lebih kurang pukul 2.30 petang  kami gerak ke destinasi, tak jauh mana pun, setengah jam lebih kurang gitu la kitaorang pon sampai..disambut dgn senyuman mama zaila, Auntie Kay..:)

Tahniah yer sahabat..dah jadik bini orang..selamat menempuh alam perkahwinan yg serba mencabar..;p ihksss..layan ka jer gambar..;)


Mama...kemain lg,tak kan melepaskan peluang tuk bergambor bersama pengantin..
Bergambar bersama pengantin dan ibu pengantin..:)
Nasib baik Nely tak berapa mengamokkk...ok ok la..;)




Jumpak ini kengkawan la..tahap gedik sedikit meningkat..;p hikssss..ermmm tommy, ita and syud..(syud makin lawa..shhhhh;p)

Dan kitaorg balik area kul 4 petang haha...bole tahan lama la jugak dok kat sana..huhu..

Semoga kebahagian pengantin kekal selamanya..aminnnn..:)

2 comments:

thezaila said...

shark n family, terima kasih banyak no sbb mai.. habaq kt mak hang, aku terharu sbb beliau sudi mai, semata2 nk attend kenduri aku.. terharu nih.. sampai nk nangis...

shark said...

hahahaha...dah nangis lom?;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...