instagram

Tuesday, November 30, 2010

Honda Civic Type R..

Hehe..tak mampu pun nak beli itu honda civic type R..honda civic 2.0 liter je pun mampu..:) oleh kerana itu, kempunan jugak mahu type R kan, jadi nya beli logo dier pon kira okla..jadi la..hahah :)..
bahagian depan..
bahagian belakang..
kunci..
logo ni main pelekat2 je..tp kene hati2 la..lagi satu, kene jaga baik2 sebab logo ni sangat mudah pecah atau tercalar..oleh kerana ini ada genuine part so harga pun bole tahan jugakla..RM334, beli kat Best Feel Motosports Petaling Jaya..baru2 nie ada bukak mudah.com, rupanya harga diorang bagi lagi murah..huhu kesian..

4 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

haaa.. dpt pun akhirnye kan!
haha bgus2.. i like ! ;D

shark said...

hahhaha..sudah satu bulan lebey pakai itu logo..hahah...:)gedik je kan..;p
i loike too;p

Deeyaudeen Sabri said...

agak kegedikan disitu ye :)
haha best la kete honda ! :P

shark said...

okla..nak test drive..sila le ke umah..;p ihiksss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...