instagram

Saturday, November 20, 2010

Company Trip - Bukit Gambang Resort City, Kuantan Pahang -..Day 1

Hari ni, lepas solat jumaat, saya, nely dan en.J telah bertolak ke Gambang, untuk apa?? hehe..en.J punya company trip, bukan company trip la lebih kepada family day gitu...semua staff digalakkan hadir..:) kami sekeluarga bertolak dlm pukul 3 ptg dan sampai td dalam lebih kurang pukul 7.30 mlm, hujan lebat mase dlm perjalanan..family day ni berlangsung selama 3 hari 2 malam..:)

sebelom pegi..bergambar adalah wajib hehe..;p
gambang resort city
bilik..

my dinner..
mase tengah dinner, pengacara majlis ada buat sket overview pasal agenda sepanjang di gambang ni, just dgr sambil makan-makan la..lepas tu, ada slot yg dinamakan 'ice breaking'..haha, so konon2 semua staff dari atlas copco nie kene tukar2 meja, dan setiap meja tu kene lantik seorang ketua la, apa yg perlu setiap meja buat ialah kumpulkan barang2 yg dikehendaki..contoh la..nak 3 keping duit 5 sen..huhu, lipstick, men watch, women shoe size 5 dan ada la lg sampai sepuluh bende rasanya...so cepat2 la setiap meja kumpul semua barang yg dikehendaki, sapa yg hantar paling cepat dan dapat kumpulkan paling lengkap barang akan dikira sebagai pemenang...hahahha..dan yg best nya, meja saya menang..YAY!!!...dapat hadiahhh..ohhh itu paling best..sambil mkn dapat hadiah gitu..;p

tadaaa..;p
ini baju t-shirt kene pakai esok...compulsory..
 ha, habes cerita untuk hari pertama kat gambang..esok hari kedua akan diceritakan esok hari yer..tataaaaa..:)

5 comments:

Nica said...

neyli nampak baek je. mesti tak buas kan. sng jaga. hehe.

shark said...

dak jugak...time dier baik la tu,tp dlm keta huh mau keriauu tak ingat...

Nica said...

mau letak lam bonet keta ja kasi diam..hehe

sWeeT Sour StRawBerRY said...

wah best x waterpark dia?? Malini dah gi tp x gi waterpark dia.. kawasan dia nice juga kan ;)

shark said...

okla..tp kan ramai gilerrrrr orang, budak2 best la bole mandi2 mal, kalo kita org tua mau serabut tgk..hahaha :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...